Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinknek keresztül, készséggel állunk rendelkezésére!

Hétfő - Szo : 08:00 - 18:00

100% Garancia

Egy cég számára elengedhetetlen a marketing vezérelt weboldal készítés az igazi sikerhez

A weboldal készítés célja szinte minden esetben az ügyfélszerzés. Éppen ezért, a weboldal készítés során célunk egy modern, letisztult, könnyen kezelhető, felhasználóbarát weboldal kialakítása, melyet alapjaiban marketing vezérelten készítünk el. A sikeres weboldal készítés eredménye az, hogy a honlap felkelti az oda érkező látogató érdeklődését, és végig vezeti őt azokon a pontokon, melyek bizalmat építenek, és arra ösztönzik, hogy igénybe vegye a honlap tulajdonosának szolgáltatásait.

Már a weboldal készítés kezdeti fázisában tanácsos utánanézni annak, hogy az illető vállalkozás termékére vagy szolgáltatására milyen az átlagos havi keresés pl. a Google hálózatán. Weboldal készítés során pedig tanácsos a leggyakrabban keresett kulcsszavaknak megfelelő termékekre és szolgáltatásokra összpontosítani, ezek oldalait részletesen kidolgozni. Legtöbbször nem a főoldal a legnézettebb, hanem a legnépszerűbb termék, vagy szolgáltatás oldala. Weboldal készítés során tehát érdemes észben tartani, hogy mi is lesz a honlap úgynevezett ütőkártyája.

Ha weboldal készítés céljára keresünk céget, lehetőség szerint válaszunk olyat, amely megszerezte a hivatalos Google partner minősítést. Az Adnet Media már évek óta Google partner. Weboldal készítés során csapatunk úgy építi fel a honlapokat, hogy a látogatók a lehető legnagyobb százalékban érdeklődőkké / ügyfelekké váljanak. A weboldal készítés ugyanis többről szól, mint egy honlap összeállítása. A cél mindig a honlap eredményessége, és hála a számtalan statisztikai elemnek, az eredményesség részletesen mérhető.

Egy másik fontos tényező a weboldal készítés árak ha erre kerül a sor. Egy marketing vezérelt weboldal nem valószínű, hogy olcsó lesz, hiszen a weboldal készítés árak magukba kell foglalja a weboldal pontos tervezését és a marketing funkciók kialakítását. Éppen ezért egy marketing vezérelt weboldal készítés árak várhatóan 250.000 Ft-tól kezdődnek. Ha a weboldal készítés árak azért fontosak, mert olcsó weboldalt szeretnénk, akkor azzal számolni kell, hogy nem biztos hogy fog tudni nekünk új megrendeléseket hozni. Weboldal készítés árak kapcsán látogassa meg az adnetmedia.hu weboldalt, hogy jól tájékozott legyen.

Következő

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rólunk

GYORS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

Fontos számunkra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzük a munkát.

NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK

Áraink világosak és előre közöljük, nem lesz meglepetés, miután megrendelte a szolgáltatásokat.

KEDVEZŐ ÁRAK

Árainkat igyekszünk úgy alakítani, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

REGISZTRÁLT SZAKMBEREK

Kollégáink a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált szakemberek.