Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinknek keresztül, készséggel állunk rendelkezésére!

Hétfő - Szo : 08:00 - 18:00

100% Garancia

Fontos kérdések a klímáról

Örök kérdés a klíma típusa, hogy melyiket is érdemes választani. Ez igazából az életvitelünktől függ, és természetesen a pénztárcánk méretétől. Ha folyton költözködő típusok vagyunk, akkor nyilván értelmetlen split klímát venni rövid időre, ahogy összeveszni sem biztos, hogy érdemes a főbérlővel, hogy már pedig csináltasson légkondit.

Mennyi a klíma élettartama?

A klímák élettartama igen változó, függ a márkától, a típustól és attól, hogy mennyire vigyáztunk rá. Az alacsony kategóriás darabok hamar kidőlhetnek a sorból, de egy megfelelő minőségű, rendszeresen karbantartott légkondi akár húsz évig is a társunk lehet.Érdemes inkább szakemberre bízni a szerelést és a karbantartást

Ki szerelje a klímát?

Sokan ezermesterkednek otthon, ami nem baj, egészen addig, amíg komolyabb munkákba nem vág bele az ember előzetes ismeretek nélkül. A mobil klímák beüzemeléséhez és karbantartásához nem szükséges szakit hívni, viszont a split klímák komolyabb karbantartást igényelnek, amelyhez ajánlatos a szakembert hívni. Ha rosszul csinálunk valamit, akkor elszaporodhatnak a baktériumok és a gombák a berendezés gépészetében, de akár csökkenthetjük a klíma élettartamát is, ha nem hozzáértő módon nyúlunk hozzá.

Hány fokra állítsam be a klímát?

A klíma hőmérséklete mindig a kinti hőmérséklet függvénye kell, hogy legyen. Kerüljük a túl nagy különbségeket, a szervezetünknek nagyon megterhelő, ha nagy a hőmérséklet különbség. A kinti hőnél elég, ha néhány fokkal alacsonyabbra állítjuk a berendezést. Harmincöt fokos melegben lehetőleg kerüljük el a benti húsz fokokat, mert csak ártunk magunknak vele.

 

 

forrás: yetiklima.hu/klima-blog/klima-tippek–5-fontos-kerdes—valasz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Rólunk

GYORS RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS

Fontos számunkra, hogy a lehető legrövidebb idő alatt elvégezzük a munkát.

NINCSENEK REJTETT KÖLTSÉGEK

Áraink világosak és előre közöljük, nem lesz meglepetés, miután megrendelte a szolgáltatásokat.

KEDVEZŐ ÁRAK

Árainkat igyekszünk úgy alakítani, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek.

REGISZTRÁLT SZAKMBEREK

Kollégáink a Nemzeti Klímavédelmi Hatóságnál regisztrált szakemberek.